VOLGENDE VOORSTELLINGEN

 

De theatergroep Volharding brengt per seizoen zo'n drie stukken in het Vaarttheater. Maar ook talenten van buitenaf krijgen vaak de kans om doorheen het jaar een stuk of show te brengen. Hieronder ziet u de komende voorstellingen en producties.

TRANEN VAN EEN CLOWN - LUC CAALS

2 FEBRUARI 2018

INKOM €15

START 20.30 UUR

 

Een man, wiens ultieme levensdroom in vervulling gaat, vertelt ons zijn verhaal en voert de toeschouwer mee langs alle gebeurtenissen die eraan vooraf gingen.

Een verhaal over de dingen des levens, waarbij uiteindelijk blijkt dat niet alles is wat het lijkt.

Een humoristische maar ook ontroerende voorstelling !

 

 

ALLE WEGEN LEIDEN NAAR TROJE

PRODUCTIE DOOR DE OUDSTE JEUGD VAN THEATERGROEP VOLHARDING

FEBRUARI - MAART

16/02, 17/02, 23/02, 24/02, 25/02 (15u)

2/03, 3/03, 4/03 (15u), 10/03 (15u + 20u)

 

Van gouden appels tot de mooiste vrouw ter wereld... Van vernielde stadsmuren tot een verraderlijk houten paard... Een oorlog die tot de verbeelding spreekt, gewoon hier in het Vaarttheater!

 

REGIE: MATTHIAS SPAPEN

KANTOORUREN

MEI - JUNI 2018

DOOR DE VOLWASSENEN VAN THEATERGROEP VOLHARDING

 

€12 (€10 STUDENT, KIND, 60+)

HET MEEST

ABSURDE / HILARISCHE

KERSTVERHAAL

WERKSTUK, GESCHREVEN EN GESPEELD DOOR DE JONGSTE JEUGD VAN THEATERGROEP VOLHARDING

 

KERSTVAKANTIE

27/12, 28/12 om 15.00 uur

26/12, 4/01, 5/01 om 20.00 uur

 

REGIE: TOM VAN BUEREN

Dit jaar koos de jongste jeugd van het Vaarttheater voor een werkstuk rond Kerst. Maar hoe begin je hier aan? Wat breng je dan? Met deze vragen gingen ze aan de slag en ze besloten om gewoon zelf een stuk te schrijven. Na een paar stevige brainstormsessies kwamen de eerste teksten tot stand. Vanaf het begin werd het al duidelijk: ‘dit wordt geen normaal kerstverhaal.’ Altijd al willen weten hoe jeugd denkt over kerst? Ben je benieuwd welke kerstboodschappen 12 tot 14 jarige aan u willen meegeven? Denk je: ‘Ik ben wel geïnteresseerd in een jeugdige kijk op kerst?’ Dan wordt dit het stuk dat je gezien moet hebben. Want dit kerststuk gaat over zwervers, frieten met stoofvlees, dwergen, baby’s, …. . Ow ja, ze hebben dit stuk geschreven en gerepeteerd op drie maanden tijd, want ja een kerststuk kan je moeilijk met Pasen spelen, of wel? We kunnen nu al zeggen dat dit stuk jeugdig en grappig wordt. Het geeft een hele andere kijk op Kerst en de stress die eraan vooraf gaat. Dus reserveer die kaarten maar en kom met ons een vrolijk kerstfeest vieren.