"Als de goden het onderling niet eens geraken, zijn het de gewone mensen die er de gevolgen van moeten dragen."

 

Wanneer de Trojaanse prins Paris er in een vlaag van jeugdige onbezonnenheid met de vrouw van een Griekse koning vandoor gaat, breekt er een oorlog uit tussen beide volkeren die de wereld voorgoed zal veranderen. De tien jaar durende belegering brengt bij de Trojanen en de Grieken zowel het mooiste als het lelijkste in de mens naar boven. Laat u meevoeren op een avontuurlijke reis, vol kleurrijke figuren en onnavolgbare heldendaden; een tocht die slaat en zalft, de adrenaline de hoogte in jaagt en af en toe op de lachspieren werkt.

 

SPELERS:

 

Nick Goetghebeur, Robin Van den Bleeken, Robbe Leclercq, Noah Meyvisch, Yasmine Patijn, Arnt Quirynen, Tom Van Eynde, Ruben Van Loon, Axelle Vleminx, Jacob Dhondt, Sam Keustermans, Pieterjan Lemmens, Stijn Jansen, Esther Luyckx, Lieselotte Van Belle, Lara Meyvisch, Joppe De hert, Marthe Kersbergen, Eva Van Loon, Mats Gorremans.

 

VOLGENDE VOORSTELLINGEN

 

De theatergroep Volharding brengt per seizoen zo'n drie stukken in het Vaarttheater. Maar ook talenten van buitenaf krijgen vaak de kans om doorheen het jaar een stuk of show te brengen. Hieronder ziet u de komende voorstellingen en producties.

KANTOORUREN

MEI - JUNI 2018

DOOR DE VOLWASSENEN VAN THEATERGROEP VOLHARDING

 

€12 (€10 STUDENT, KIND, 60+)

ALLE WEGEN LEIDEN NAAR TROJE +12

PRODUCTIE DOOR DE OUDSTE JEUGD VAN THEATERGROEP VOLHARDING

FEBRUARI - MAART

16/02, 17/02, 23/02, 24/02, 2/03, 3/03 (20u)

25/02, 4/03 (15u), 10/03 (15u + 20u)

 

Van gouden appels tot de mooiste vrouw ter wereld... Van vernielde stadsmuren tot een verraderlijk houten paard... Een oorlog die tot de verbeelding spreekt, gewoon hier in het Vaarttheater!

 

AUTEUR EN REGIE:

MATTHIAS SPAPEN